Oltiin Paraisilla ryhmänäyttelyssä Hans Lehtisen tuomaroitava. Arvostelut löytyy tuolta kohdasta Tikun näyttelyt. Muutaman sanan sanoisin Hansulin tuomaroinnista. Varsinkin kohta "Liian kevyet korvat".  No onhan ne sellaiset dumpojutut, jotka on välillä pystyssä, mutta so wot? Kuulen ainakin paremmin  Niin ja se viimeinen lause: Kaikkea pitäisi olla enemmän. Kaksi häntää? Neljä korvaa? Kahdeksan tassua? Voisko Hans-setä kertoa mitä pitää olla enemmän, mulla menee ainakin ihan yli kevyiden korvien.

No, tulipahan testattua näyttelyissä olo ja todettua, että kiss mai ääs. Lopetutan tän jutun ennekuin se ees pääsee kunnolla alkuun. Toki, voishan sitä sitten joskus vanhempana testata, että jos edes kerran sais sen vaaleanpunaisen, kun se ollaan mun trimmarille ikäänkuin velkaa, mutta ei nyt. Mä alan kasvattamaan itelleni sellaisia jättipossunkorvia sekä toisen hännän ja meen sitten Hans-vilin luo uudelleen. Mitäs se sitten sanookaan?

Valokuvaaja-Valtteri oli matkassa mukana, mutta kuvat tulee sitten joskus, kun ne kamerasta puretaan.

Päivän paras kohta oli ehdottomasti se kun pääsin mökillä mereen uimaan. Käytiin meinaan näyttelystä lähdettäessä mökillä pikaseen tarkastamassa paikat. Hyvältä näytti, kaikki ok! Niin ja sainhan sitten kotopihalla ne loput broilerinfilepalaset, jotka näyttelyyn emäntä oli mulle valmistanut. Ai että oli herkkua!

ps. Onnea kummipoika-Jesselle synttäreiden johdosta.