Käytiin maantaina, 31.8. Att:n agilityn alkeiskurssin pääsykokeissa. Siellä piti juosta, hyppiä, totella ja mennä parista putkesta sisään ja ulos. Suoritin kaikki hyvin. Juoksin kuten piti, pysyin paikallani, menin ensin lyhyen putken läpi ja perään pitkän putken, sitten vielä hyppyesteen yli.

Näin meille vastattiin: "osallistuit koirasi kanssa ATT:n agilityn alkeiskurssin pääsykokeeseen 31.8. Kurssille oli pyrkijöitä enemmän kuin oli mahdollista kurssille ottaa ja valitettavasti ette tulleet tällä kertaa valituksi kurssille. Otimme kuitenkin muutamia koria varasijoille, peruutuksia saattaa tulla vielä viime tingassa. Ilmoitamme mahdollisimman pian, jos peruutuksia tulee.
Karsintakriteereistä tärkeimmäksi osa-alueeksi valittiin koiran hallinta sekä ikä. Agility kiihdyttää koiria ja jos hallittavuudessa on pieniäkin puutteita, saattaa koiran hallinta olla harrastuksen edetessä, muiden koirien ollessa ympärillä, todella vaikeaa. Laji kuitenkin on luonteeltaan sen kaltainen että koiraa on pystyttävä pitämään irti. Myös nuoria, vuoden ikäisiä koiria toivomme näkevämme mukana hieman vanhempina. Jotkut koirista puolestaan olivat hieman arkoja ja jännittyneitä, joten suosittelemme yhteistyön vahvistamista ja koiran rohkaisemista mm. leikin avulla. Yhteistyö/-ymmärrys koiran kanssa on agilityssä avainasemassa ja sen vahvistaminen ei koskaan ole turhaa" Eli emme päässeet...

Siis toivotaan, ettei siellä olleita muutamia, rodultamainitsemattomia, oteta mukaan, koska niiden emäntä/isäntä ei saanut niitä edes paikoillaan pysymään kun ne veti niin kovaa! Hyvä, etteivät yli juosseet.

No onhan niitä muitakin paikkoja. Kiitos Kaisa tiedoista!

Ja ollaanhan me käyty jo parisen kertaa Napsun koulutuksissa. Niissä on kivaa, aina kun tekee jotain mitä pyydetään saa namia. Sellanen koulutus on mun mieleen