Mä suorastaan rakastan olutta, varsinkin nallea - siis Karhua. Eilen illalla isi joi yhden "korjaussarjan" ja mäkin halusin sitä maistaa. Sen vaatetus on aikast haussun näköinen, kun se on kitannut ja paklannut sekä hionut yläkerran portaikon seiniä.

Aijoo, sen voisin mainita, että kun se eilen päivällä ekaa kertaa maalasi niitä seiniä niin luulin sitä leikiksi kun se sellaisen karvaisen telan kanssa tahkoi seinää ylös alas. Yritin nuolla seinästä sitä maalia pois, mutta se oli kyllä aikast pahan makuista. Ja sit mut laitettiin keittiöön arestiin... etten muka sählää siinä mukana.

Tuosta nallen juomisesta ja varsinkin mun kerjäämisestä ottivat videonkin, se tosin löytyy tuolta Picasan puolelta, kun ei ne osannut sitä tähän laittaa - tumpelot.

Aamulla oli tullut lunta pihalle niin paljon, että upposin masua myöden lumeen. Onneksi mä tykkään lumesta ja siellä oli kiva kahlata. Pääsispä pian uudelleen. En oikein ymmärrä, miksi muut sanovat, että saisi lumentulo jo riittää. Eikö aina olekaan talvi ja lunta?