Oltiin eilen, 8.4.09, Jasun kanssa ekassa mätsärissä. Siellä oli koiria todella paljon. Ilmoittautumisjono oli tosi-tosi-tosi pitkä eivätkä päässeet aloittamaan aikataulun mukaan, koska ilmot oli vielä kesken.

IMG_0002.JPG

Kehiä oli 3 + 1. Eli lapsi+koira, pennut (minä), pienet (Jasu) sekä isot koirat. Ensin aloitti lapsi+koira -kehä. Kun se oli saatu päätökseen, muut pääsivät omiin kehiinsä.

Meillä numero oli 150. Aloittivat sadasta, onneksi, luultiin että ykkösestä! Kaksi kerrallaan kehään ja joko punainen tai sininen nauha ja uusi pari uunista ulos... ja sitten odoteltiin, odoteltiin, odoteltiin jne... Vähän siinä jo paleltiinkin, kun tuuli eikä nyt niin lämmin ilmakaan ollut. Onneksi taskusta löytyi juustoa ja frolikkeja, jam!

Jasu pääsi ensin kehään. Sininen tuli, vaikka Jasu oli parempi kuin vastustajansa. Huono tuomari Tukittu, josta kuvassa puolikas...

IMG_0014.JPG

Ja jälleen odoteltiin.... odoteltiin... odoteltiin...

Tulihan se meidänkin vuoro sitten vihdoin, itseasiassa tarkalleen klo 20.15. Samaan kehään tuli kiharakarvainen noutaja. Tiedettiin heti, että toihan sen punaisen nappaa. Tuomari kopeloi sen huomattavasti tarkemmin eikä pahemmin minua laisinkaan, vaikka yritinkin kaikkeni.

IMG_0019.JPG

Minä, vastus sekä tuomari kuvassa. Alla vähän paremmin kisakumppani-noutaja. Sitä näyttää kiinnostavan viemärin tuoksut enemmän Nauru.

IMG_0020.JPG

Tässä vielä meidän tyylinäytettä. Vähän hyppelyksi se meni, mutta ottakaa huomioon, että tää oli meidän eka visiitti kehässä. Kyllä tämä tästä hiljalleen alkaa sujumaan... kohta me päihitetään kaikki ja otetaan se punainenkin jossain vaiheessa. Saatiis siis sininen!

IMG_0025.JPG

Kiitos kivasta illasta Lenitalle, Annulle, Jasulle, äipälle sekä Valtterille, joka toimi valokuvaajana. Uni tuli melkein heti kun kotiin päästiin.

Hauskaa pääsiäistä kaikille ja muistakaa jahdata pupuja!!!

ps. tuolla picasan puolella vähän enemmän kuvia illasta.

1236752922_tassu.jpg